Vabilo na grad Podsreda

Events23rd januar 20130 Commentsmatic
kozjanski-park

grad Podsreda   |   od 22.junija do 26. junija 2016

kozjanski-park

ArtEko Kozjansko 2016 je likovna manifestacija, ki si predvsem prizadeva postati shajališče za umetnike, ki jim ni vseeno za usodo našega planeta in nas samih. Ideja o druženju likovnih ustvarjalcev z motom ekologije, predstavlja nadaljevanje tradicionalne likovne kolonije vendar v širšem smislu. Letošnja bo bolj v duhu » ustvarjalne reciklaže « in njene prepoznavnosti. Potekala bo na gradu Podsreda od 22.junija do 26. junija 2016.

.

Slikarji boste prejeli dve slikarski podlagi, barve, čopiče in ostali potrebni material pa kot običajno prinesete s seboj. Za vaš ustvarjalni prostor bo poskrbljeno v idiličnem okolju gradu Podsreda , v neokrnjeni naravi, na nepokošenih travnikih, pod krošnjami dreves, v rastlinskem in živalskem bogastvu Kozjanskega parka. Organizator se obvezuje za zagotovitev primernih pogojev dela, promocijo slik in prepoznavnost v medijih. Otvoritev razstave nastalih del bo konec avgusta v galeriji na gradu Podsreda in konec septembra v sklopu prireditve »Šentjanška ekološka tržnica« v organizaciji TD Šent
Za namestitev udeležencev bo poskrbljeno v LD Podsreda poleg gradu. Prav tako bomo za vas poskrbeli z okusno hrano in pijačo ter zabavnim programom ob pokušanju dobrot pripravljenih iz surovin pridelanih na ekološki način.

Prosimo vas, da nam svojo udeležbo potrdite na elektronski naslov: jerca.santej@gmail.com in priložite kratek življenjepis ter fotografijo.
Z lepimi pozdravi,
Jerca Šantej, vodja programa