Vabilo na grad Podsreda
Prispeval Administrator

grad Podsreda   |   od 22.junija do 26. junija 2016

kozjanski-park

ArtEko Kozjansko 2016 je likovna manifestacija, ki si predvsem prizadeva postati shajališče za umetnike, ki jim ni vseeno za usodo našega planeta in nas samih. Ideja o druženju likovnih ustvarjalcev z motom ekologije, predstavlja nadaljevanje tradicionalne likovne kolonije vendar v širšem smislu. Letošnja bo bolj v duhu » ustvarjalne reciklaže « in njene prepoznavnosti. Potekala bo na gradu Podsreda od 22.junija do 26. junija 2016.

.

Slikarji boste prejeli dve slikarski podlagi, barve, čopiče in ostali potrebni material pa kot običajno prinesete s seboj. Za vaš ustvarjalni prostor bo poskrbljeno v idiličnem okolju gradu Podsreda , v neokrnjeni naravi, na nepokošenih travnikih, pod krošnjami dreves, v rastlinskem in živalskem bogastvu Kozjanskega parka. Organizator se obvezuje za zagotovitev primernih pogojev dela, promocijo slik in prepoznavnost v medijih. Otvoritev razstave nastalih del bo konec avgusta v galeriji na gradu Podsreda in konec septembra v sklopu prireditve »Šentjanška ekološka tržnica« v organizaciji TD Šent
Za namestitev udeležencev bo poskrbljeno v LD Podsreda poleg gradu. Prav tako bomo za vas poskrbeli z okusno hrano in pijačo ter zabavnim programom ob pokušanju dobrot pripravljenih iz surovin pridelanih na ekološki način.

Prosimo vas, da nam svojo udeležbo potrdite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in priložite kratek življenjepis ter fotografijo.
Z lepimi pozdravi,
Jerca Šantej, vodja programa

 

Naši zvesti partnerji:optimo

Obcina Svnica

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. .

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov